За Нас

Доволни клиенти

Вашата удевлотверност е от първостепенна важност за нас!

Висококачествени материи

Използваме платове и материали с най-високо качество.

Произведено в България!

Всички наши дрехи са произведени ръчно в България. Без изключение.

Бърза доставка!

Доставяме до всяка точка на света само до няколко работни дни.

Как се зароди идеята?

През 2014 година, по време на последната си година в университета, Сузана и Златко (предишните собственици на компанията) посрещат на бял свят своята дъщеря. В този период те се опитват да съчетаят работа, учене и грижи за новороденото, което се оказва трудно, но успешно предизвикателство. След завършването си, те разделят отговорностите – Сузана остава вкъщи, за да се грижи за детето, докато Златко работи, за да издържа семейството. Един ден, докато Сузана е вкъщи с детето, спонтанно ѝ идва идеята за TERRA CAELI, вдъхновена от еуфоричния момент на създаване на еднакви дрехи за тях двамата.


Тази идея започва да се развива и постепенно прераства в страст. Първоначално те правят ръчно изработени шапки и тениски за своето семейство, които бързо печелят положителни отзиви от приятели и познати. Въпреки липсата на професионални умения и опит в шиенето и модата, те решават да създадат свой собствен бранд и да го развиват с много усилия и отдаденост. С течение на времето започват да усвояват нови умения и закупуват първите си машини, което им позволява да контролират всеки етап от производствения процес. Въпреки финансовите предизвикателства и многото трудности по пътя, те не се отказват и успяват да превърнат TERRA CAELI в успешен семеен бизнес.

Ново начало и визия!

 

Въпреки ентусиазма си и значителния успех на TERRA CAELI, поради лични причини Сузана и Златко осъзнават, че е време да поемат по нов път и да се разделят със своя бизнес. В този момент решават да потърсят съмишленици, които могат успешно да доразвият бранда. Тъй като са наши приятели, обсъдихме възможностите и ние припознахме себе си в идеята и ценностите на TERRA CAELI. Така решихме да продължим тяхното начинание и да развиваме компанията, водени от принципите на непрекъснато повишаване на качеството и удовлетворението на клиентите.

Кои сме ние?

Ние сме Светлето и Стан, дългогодишни собственици на успешен бизнес в Англия, а от скоро и в България. Веднага щом разбрахме за намерението на Сузана и Златко да продадат TERRA CAELI, се припознахме в тяхната идея и решихме да се впуснем в това предизвикателство с ентусиазъм и увереност. Светлето е завършила моделиране и конструиране на дамско облекло в техникум по текстил и облекло в град Благоевград. Да управлява семеен бизнес за облекло е една стара нейна мечта, която едва сега, след години се реализира. Двамата имаме две деца и отлично познаваме семейния живот, като се стараем успешно да го съчетаваме с нашите бизнес начинания. Водени от страстта си към модата и семейството, сме готови да вложим всичко от себе си в развитието на TERRA CAELI и да го превърнем в още по-успешен и обичан бранд.

Нашата мисия и ценности

Като новите собственици на TERRA CAELI, ние сме мотивирани, амбициозни и семейно ориентирани хора, които търсят нови предизвикателства. Нашата мисия е да продължим традицията на високото качество и вниманието към детайла, създадена от предишните собственици. Ние се стремим към иновации в дизайна и използването на висококачествени материали, за да създаваме уникални и удобни дрехи за цялото семейство. Също така, фокусът ни е върху поддържането на високо ниво на обслужване и създаването на позитивни изживявания за нашите клиенти. Вярваме, че с тези принципи можем успешно да развием и надградим бранда TERRA CAELI, като го позиционираме на още по-високо ниво както на местния, така и на международния пазар.

Ние вярваме, че ключът към успеха е щастието на нашите клиенти. Затова се ангажираме да предоставяме продукти, които не само изглеждат добре, но и осигуряват максимален комфорт и удобство. Всяка нова колекция ще бъде създадена с мисълта за клиентите, като се стремим да надминем техните очаквания. Ние разбираме, че семейството е в центъра на нашия бранд и се стремим да предлагаме дрехи, които обединяват семействата и носят радост и удоволствие.

Нашите продукти

 

Продуктите на TERRA CAELI са създадени с много любов и ентусиазъм. Използваме тествани, качествени материали и се стараем всеки артикул да осигурява максимален комфорт и удобство. Нашата продуктова гама включва разнообразие от модели, групирани по категории: За цялото семейство, Мама и Аз, Татко и Аз, Дрехи за двойки, както и специални колекции за повод и ежедневие. Всяка година обновяваме нашата Коледна колекция, която включва коледни памучни пуловери за малки и големи, коледни рокли и други празнични дрехи.


Особено се отличава нашата спортна колекция, която включва еднакви спортни екипи за мама, татко и дете. Ние вярваме, че дори най-обикновената разходка може да се превърне в истинско преживяване, когато цялото семейство е облечено в еднакви спортни дрехи. Нашите дрехи с народни мотиви и шевица също се радват на голяма популярност и са налични във всички размери - от новородени бебета до тийнейджъри, както и в дамска и мъжка номерация.

Бъдещето на TERRA CAELI

 

Вярваме, че с нашия опит и стремеж към високите стандарти, можем да разширим присъствието на TERRA CAELI както на родния пазар, така и в международен план. Ще работим усилено, за да затвърдим доверието на нашите клиенти и да продължим да създаваме продукти, които обединяват семействата и носят радост. Планираме да разширим продуктовата си гама и да включим нови, иновативни дизайни, които да отговарят на нуждите и желанията на нашите клиенти.


TERRA CAELI е начин на живот, израз на любовта към семейството и стремежа към качество и стил. За нас е истинско удоволствие и привилегия да участваме във всеки етап от създаването на една дреха – от избора на материя и тестването ѝ, конструиране и шиене, до завършен вид на модела. Вярваме, че с нашата страст и отдаденост можем да направим TERRA CAELI още по-успешен и обичан бранд.


Ние сме посветени на това да продължим и развием наследството на TERRA CAELI, като се стремим към повишаване на качеството и удовлетворение на клиентите. Очакваме с нетърпение да видим как нашите продукти ще продължат да обединяват семействата и да създават незабравими моменти заедно.

Разгледайте нашия магазин

Открийте един нов свят с нашите еднакви дрехи!