Спортен екип в цвят по избор

 • Кат. номер: S059

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

Спортен екип с hoodie горна част в цвят по избор. Предлага се в разнообразие от размери - за мама, татко и дете/ момче и момиче/. Дамският екип е с овърсайз долна част и скъсена, регулируема худи горница. Можеш да комбинираш и да получиш страхотни спортни екипи за цялото семейство. Разнообразието от бебешки размери позволява да съчетаеш и в комплект за мама, татко и бебе.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?

 • Стилен, унисекс и абсолютно тренди
 • Страхотна материя - памучна, мекичка и приятна на допир, със състав 95% памук, 5% еластан
 • Изработени от висококачествени материали 
 • Мъжки и детски джогър с двойно регулируема талия - ластик и връзки. Дълбоки, странични джобове.
 • Дамски oversized джогър - висока , двойнорегулируема талия (с ластик и връзки), дълбоки странични джобове, обемна кройка
 • Мъжка и детска худи горница - класик
 • Дамска скъсена худи горница - с връзки и възможност за регулиране (свиване, повдигане)

 

Как да поръчам:

1. Изберете желания размер от падащото меню "Размери"

2. Изберете желания цвят от каталога, който ще намерите веднага след началната снимка. От падащото меню "Избор на цвят" изберете цвета, който желаете.

 

39,99 лв.
Базова цена: 39,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

 • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
 • Опция преглед и тест преди плащане
 • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.