Ризи в розово и къси панталонки DOTS с paper bag талия

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Търсите еднакви дрехи Мама и Аз? Имаме нещо за Вас - елегантен стил, съчетан с комфорта на ежедневието.
Ризи в бонбонено розово и панталонки за майка и дъщеря на точки. А най-хубавото е, че имаме този модел в разнообразие от размери и можеш да комбинираш в комплект за мама и бебе.

  • Вталена риза в кукленско розово с обемен ръкав
  • Панталонки на точки с paper bag талия /ластична/, която перфектно приляга по тялото.Широки крачоли, съзадаващи илюзия за по-малки бедра

Материя на точки - 100% памук

Материя на ризи - поплин от памучна смес, 50% памук, 50% полиестер

14,99 лв.
Базова цена: 14,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка -  до 3 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.