Официални дълги рокли Мама и Аз и ризи Татко и Аз в небесно синьо

  • Кат. номер: S124

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Еднакви официални дрехи за цялото семейство в светлосиньо. Моделът се предлага във вариант за майка и дъщеря - дълги официални светлосини рокли, както и във вариант за баща и син - ризи с къс ръкав

  • Дамска и детска рокля 
  • Материя на роклите - изключително галеща, мекичка и нежна на допир, с подплата. Състав 100% полиестер

- Широка и свободна кройка, с вталяване по желание с допълнително коланче. Може да вталите под бюста или в талията. Подходяща за бременни дами :)

- Регулация на стегнатостта около врата - с връвчица на тила

- Дамската рокля е със стандартна дължина - 136см. При нужда от коригиране на дължината, може да добавите към поръчката си "Желая корекция", а ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробности.

- Дължината на детската рокля е съобразена с височината на детето. 

  • Мъжка и детска риза

- Любим и свеж цвят мента 

- Класически Regular Fit модел, с лека вталеност в талията

- Материя - лека и приятна на допир, 50% памук, 50% полиестер

25,99 лв.
Базова цена: 25,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.