Рокля на цветя с буфан ръкав *Blue Passion*

  • Кат. номер: M048

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Официални рокли за майка и дъщеря с дълъг ръкав с обем. Перфектен избор за рокли Мама и Аз на цветя. Разнообразието от размери, дори и бебешки, позволява да комбинираш в комплект рокли мама и бебе с дълъг ръкав.
Най-хубавото е, че имаме и мъжка риза и папионка, която може да съчетаеш с роклите. Комбинирай с мъжка или детска риза


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?

  • Роклята е комбинация от нежен кремав цвят на основата и цветя в строго тъмно синьо.Но най-впечатляващият детайл са златистите релефни очертания! Красота, стил и високо качество!
  • Материята е страхотна - невероятно нежна на допир, плътна, немачкаема, еластична, но и същевременно стегната.Със състав 100% полиестер.
  • Буфан ръкавите отварят и разчупват закачливо кройката.На живо роклята е много по-красива. ГАРАНТИРАМЕ!
29,99 лв.
Базова цена: 29,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.