Комплект *ЧЕРВЕНА РОЗА* с етно мотив шевици и рози

  • Кат. номер: D013

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

 

Знаем, че е трудна задача да се открият еднакви дрехи за мъж и жена с народни мотиви. Затова с този модел заложихме на комбинация от традиционна българска шевица и съвременна кройка, осигуряваща максимален комфорт. Моделът се предлага във вариант рокля с шевица за Нея и класическа риза с шевица за Него. Можете да ги комбинирате и да получите страхотен комплект за двойки с етно мотиви. 

Моделът се предлага и в детски/бебешки размери. Комбинирай и с детска рокля или детска риза

 

Защо да изберете този модел?


Ние от TERRA CAELI останахме верни на себе си и избрахме да съчетаем Нашия стил с Българската традиция.
Съчетахме чистотата, истината и невинността на белия цвят с шевици в червено ❤ А защо в червено ли? Защото червеното се свързва с мъжката сила и храбростта, а за жените - с плодовитостта и жизнеността. А това са основните стълбове на семейството. Добавихме и червена роза - символ на красотата, младостта и здравето!

  • Материя - 50% памук, 50% полиестер.
  • Роклите сме присвили в талията с ластик, който позволява голяма разтегателност. Закопчаването е с дискретен скрит цип в задната част, започващ от тила.
61,99 лв.
Базова цена: 61,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.