Рокля и риза в цвят праскова и бяло

  • Кат. номер: M085

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

 

 

Рокли за майка и дъщеря в праскова и бяло. Най-хубавото е, че имаме вариант и за мама и момче - рокля и риза в комбинация с аксесоар папионка. А разнообразието от размери позволява да съчетаете в комплект за мама и бебе / момче или момиче/.
Комбинирай с мъжка риза

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?
Защото красотата е приказна!

  • Дамската и детска рокля са с добавен прасковен тюл в долната част. Горната част е изработена от памучно трико, много еластично. Ластична талия
  • Прасковената панделка на рамото е делима - може да я поставите, където и както пожелаете :)
  • Мъжката и детска риза са стандартен Regular Fit модел, което осигурява удобство и стил на мъжката част от семейството.

Материя - 50% памук, 50% полиестер

Комбинирай с папионка в цвят праскова

27,99 лв.
Базова цена: 27,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.