Елегантни рокли в синьо и бяло *ELEGANCE*

  • Кат. номер: M033

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Моделът се предлага както във вариант еднакви официални рокли за майка и дъщеря в бяло и светлосиньо, така и с риза - за мама и момче. Разнообразието от размери позволява да съчетаеш в елегантен комплект за мама и бебе. Перфектният избор за Кръщене, сватба и всеки важен семеен повод!

А най-хубавото е, че имаме риза в същия цвят и за татко. Комбинирай и допълни комплекта с мъжка риза 

 

Защо да изберете този модел?

Изключително стилен и елегантен комплект.Дамската и детската рокля са съчетание на два любими цвята - синьо и бяло, а тюлът в долната част придава още повече нежност на модела.За завършен вид сме добавили и семпъл, нежен детайл в горната част - цвете от тюл :)
За мъжката част от семейството сме избегнали излишния кич и сме заложили на класиката - бяла риза.НО! Отново в наш стил сме добавили дискретен детайл в синьо, който се съчетава перфектно с дамските модели :)
Материята е поплин - стандартна ризарска материя със състав 50% памук, 50% полиестер, идеален за топлите дни.Роклите сме присвили в талията с ластик, който позволява голяяяяяма разтегателност.Роклята се закопчава дискретно със скрит цип в задната част, започващ от тила. 

 

29,99 лв.
Базова цена: 29,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.