Рокля с велурени елементи MONOGRAM / риза цвят мента

  • Кат. номер: D244

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

 

Знаем колко трудна задача е да се открият стилни, качествени и широко приложими еднакви дрехи за мъж и жена. Затова с този модел заложихме на комфорта и стила - рокля за Нея с релефна повърност и риза цвят мента с дълъг ръкав за Него. Комбинирай артикули и размери в комплект еднакви официални дрехи двойки. Визия, с която ще съберете погледните заедно на всяко събитие и повод, където се появите! 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?

  • Роклята е комбинация от плътна полиестерна основа в цвят мента и тъмносини орнаменти от велур. Най-впечатляващата част от модела е релефната повърност на материята, получена при съчетание на нежен полиестер и велурени орнаменти.
  • Материята е плътна, непрозрачна, немачкаема, леко еластична, но и същевременно стегната. Състав 100% полиестер.
  • Буфан ръкавите отварят и разчупват закачливо кройката. На живо роклята е мноооого по-красива ❤ ГАРАНТИРАМЕ!
  • Мъжката риза е класически Regular Fit модел. Материята е 50% памук, 50% полиестер.

    А за перфектен завършек на комплекта предлагаме и аксесоари - папийонка в десен, досущ като роклята.

Роклята перфектно се съчетава както с риза в цвят мента, така и с риза в тъмносиньо. Можеш да я комбинираш с тъмносиня риза тук 

49,99 лв.
Базова цена: 49,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.