Ризи РОДИНА с народни мотиви в черно

  • Кат. номер: T092

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва ! 

Ризи с народни мотиви българска шевица 

Търсите народни носии за мъже и деца? Ние имаме страхотна алтернатива на автентичната мъжка носия - ризи с фолклорни, народни мотиви шевица. Разнообразието от размери, дори и бебешки, позволява да комбинирате и в комплект за татко и бебе. Подходящи за семейна фотосесия, специален повод или просто семейна разходка. И не само! Гарантираме, че тези ризи ще се превърнат в любима дреха, дори когато не сте със семейството си и не сте еднакви. Най-прекрасното е, че имаме модела във вариант за цялото семейство.

Комбинирай с черен панталон за баща и син

  • Материя - 50% памук, 50% полиестер 
  • Мъжка и детска риза - Regular fit. Детайли с шевица на яката, маншетите и в предната част
  • Ризата-рокля е свободен и удобен модел, с колан отделно за допълнително вталяване. Вталеността регулирате сами според вашите предпочитания. Ризата-рокля е перфектното решение за впечатляваща визия, съчетана с удобство и комфорт. Със своята миди дължина, тя може да бъде идеално решение за различни поводи.

 

36,99 лв. 31,44 лв.
Базова цена: 31,44 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.