Ризи с дълъг ръкав в цвят по избор

  • Кат. номер: T153

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !Еднакви ризи за баща и син в разнообразие от цветове. Независимо дали търсите риза в синьо, бяло, зелено, жълто, червено, лилаво или друг цвят - ние имаме разнообразие от нюанси и цветове. Каква по-мила гледка от облечени еднакво татко и дете? 

  • Мъжка класическа Regular Fit риза
  • Детска риза - прав модел
  • За напълно завършена визия, предлагаме и папионки - подарък, също в цвят по избор.
  • Материя - тънка и приятна на допир, подходяща за слънчевите дни. Състав 50% памук, 50% полиестер

    Комбинирай с еднакви панталони в черно , тъмносиньо или цвят тютюн / кафяво/

 

Как да поръчам:

1. Изберете желаният размер от падащото меню "Размери"

2. Изберете желания цвят от каталога, който ще намерите веднага след началната снимка. От падащото меню "Цвят на риза" изберете гамата, в която попада Вашия цвят и съответния номер.

3. Изберете цвят за аксесоара - подарък. От падащото меню "Цвят на папионка - подарък" изберете гамата, в която попада Вашия цвят и съответния номер.

  

36,99 лв.
Базова цена: 36,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.