Рокли с ефектен гръб на точки и ризи

 • Кат. номер: S299

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Еднакви ежедневни дрехи за цялото семейство в разнообразие от размери - за мама, татко, бебе, момче и момиче. Можеш да комбинираш свободни летни рокли за майка и дъщеря на цветя и точки с ризи за баща и син в страхотен комплект ежедневни дрехи за цялото семейство. Съчетанието от лека и нежна на допир материя на точки с принт цветя в цвят мента прави този модел идеалният избор за горещите летни дни. 

 • Дамска и детска рокля
  - свободна кройка, осигуряваща максимален комфорт
  - ефектен изрязан гръб с панделка.
  - регулируемост на панделката
  - воал с набор в долната част
  - къдрав полуръкав
  - материя - лека и нежна на допир, много ефирна. Състав: полиестер
 • Мъжка и детска риза 
  - regular fit
  - материя - 50% памук, 50% полиестер
17,99 лв. 10,97 лв.
Базова цена: 10,97 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

 • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
 • Опция преглед и тест преди плащане
 • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.