Коледни рокли и памучни пуловери в зелено *Green Christmas*

  • Кат. номер: M130

! Всеки артикул и размер е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

Коледни рокли и памучни пуловери *Green Christmas*

Предстои ви коледна фотосесия и търсите подходящи еднакви коледни рокли за майка и дъщеря? Този модел десен на шалчета и ръкавички се предлага във вариант коледни рокли за мама и момиче, както и във вариант за мама и момче. А най-голямото предимство е, че имаме всички артикули в пълна детска номерация - от новородено бебе до тийнейджър. Спокойно може да комбинирате в коледен комплект Мама и Бебе. Моделът е подходящ както за семейна коледна фотосесия, така и за оригинален семеен подарък. Имаме същия модел и за татко. Вземи в комплект с мъжки коледен пуловер в зелено Усетете вълшебството, уюта и топлината на Коледа - заедно!

  • Материя - памучна, много приятна на допир и еластична. Не е плетиво! Състав 95% памук, 5% еластан
  • Овално деколте
  • Маншетите около китките и талията са от стегнат, памучен и еластичен щрик
  • Кройката е свободна, което осигурява максимален комфорт

 

 

16,99 лв.
Базова цена: 16,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.