Карирани ризи и поли с тюл BUFFALO

  • Кат. номер: M244

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва ! 

Карирани ризи в червено каре и поли с тюл - ето така изглежда нашият аутфит за мама и дете. Можеш да комбинираш  дамски и детски размери в страхотен комплект еднакви карирани ризи за мама и момче, както и за мама и момиче. А в комбинация с коледна пола, визията на всяка майка и дъщеря ще бъде абсолютно завършена. А най-хубавото е, че имаме и бебешки размери - както за бебешка коледна пола, така и за бебешка карирана риза. Можеш да съчетаеш в комплект еднакви коледни дрехи за Мама и Бебе. Страхотна визия за една кокетна семейна коледна фотосесия, за коледен подарък на любим човек или просто за всеки подходящ повод.


  • Материя на ризите - 100% памук, мекичка и много приятна на допир
  • Материя на полите - памук, полиестер

Дамски ризи - широки, свободни, със завръзване отпред
Пола - с добавен слой черен тюл за разкош, ластична талия от стегнат и същевременно много разтеглив ластик

17,99 лв.
Базова цена: 17,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.