Хавайски рокли и ризи мама и аз "HAWAII"

  • Кат. номер: M017

 ! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Моделът се предлага във вариант за майка и дъщеря - хавайски рокли, както и за мама и момче - рокля за мама и риза и шорти за момче. Можеш да комбинираш в страхотен хавайски комплект Мама и Аз. А разнообразието от размери позволява да съчетаеш и в комбинация за мама и бебе, а кака или батко да не са сърдити. Имаме в същия десен шорти и риза и за татко. Вземи в комплект за цялото семейство


  • Материя - 100% памук 

 Защо да изберете този модел?
Свежо, с цветя, шарено... Това е лятото! Десенът няма нужда от описание - той печели всички погледи! Материята е памучна - лека и нежна на допир.
Дамската рокля е много нежна и същевременно супер удобна.Талията е с ластик, което позволява голяма разтегливост и осигурява комфорт.Предимството на модела е, че може да се носи по много и различни начини, според собствените предпочитания. Затова спомага горната част с набор и ластик, която позволява множество вариации.
Кройките създават комфорт и за всички малки мадами, които обичат да са "като мама".

Е, вече си ги представяте във Вашият гардероб, нали?

17,99 лв.
Базова цена: 17,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.