Рокли и тениски в пастелни цветове

  • Кат. номер: S289

! Различните артикули и размери са на различни цени! При избор на желания артикул и размер от падащото меню "Размери" съответната цена се показва. Преди избор се визуализира най-ниската цена на артикул от модела!


Търсите летен аутфит в нежни пастелни цветове? Имаме го - в комбинация от любими летни цветове - мента, лилаво и оранжево. Идеалният избор за ежедневието. Може да комбинирате рокли за майка и дъщеря с тениски за баща и син и да имате страхотен комплект Мама, Татко и Дете. А най-хубавото е, че всеки артикул се предлага и в бебешки размери. Можеш да съчетаеш в комплект за мама, татко и бебе.
Подсили пролетно - летните изживявания с TERRA CAELI.

  • Материя на роклите - полиестер с еластан. Изключително лека, ефирна и еластична материя
  • Материя на тениските - памук с еластан.
  • Дамската рокля е с вталена кройка и дължина над коляното. Въпреки описващия тялото силует на роклята, тя успешно прикрива дребните несъвършенства. За това допринася уникалната материя и нейният абстрактен десен.
  • Детска рокля със свободен силует от гърдите надолу за максимална свобода на движение
  • За мъжката част сме заложили на класическа и удобна тениска с детайл джоб

 

15,99 лв. 7,99 лв.
Базова цена: 7,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.