Ризи с къс ръкав пепит синьо

  • Кат. номер: T075

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва ! 

Мъжки и детски ризи с къс ръкав пепит светлосиньо и бяло.

Независимо дали търсите еднакви сини ризи за баща и син или дрехи за баща и дъщеря, тук ще ги намерите. Можеш да комбинираш мъжка и детска риза в бежово, както и детска риза-рокля с мъжка риза в страхотен комплект Татко и Аз. А разнообразието от размери, дори и бебешки, позволява да съчетаеш и в комплект за татко и бебе. Имаме рокля в същия десен и за мама. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?

  • Пепит класика - синьо и бяло
  • Ризата-рокля е свободен и удобен модел, НЕописващ фигурата. Перфектното решение за впечатляваща визия,съчетана с удобство и комфорт. Със своята миди дължина, тя може да бъде идеално решение за по-делови поводи, отделно от комплекта.
  • Материя 50% памук, 50% полиестер.
  • Мъжката риза е стандартен Regular Fit модел, предпочитан от по-голямата част от мъжете
26,99 лв.
Базова цена: 26,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.