Еднакви дрехи за цялото семейство в горчица с карирани кръпки *Extragavant*

  • Кат. номер: S187

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

Моделът се предлага във вариант рокли за майка и дъщеря, както и блузи за баща и момче. Може да ги комбинирате и да получите уникален и стилен комплект за цялото семейство. Нашето предимство е, че предлагаме разнообразие от размери, което позволява да комбинирате и в комплект за мама, татко и бебе (дори и новородено)

  •  Материя - памучна, плътна и приятна на допир.Състав - 95% памук, 5% еластан

 ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?

Супер актуалния цвят горчица привлича погледи и Ви откроява сред тълпата.А хаотично разхвърляните кръпки от така любимото на всички ни каре по предната част, придават екстравагантност и уникалност на модела.
Освен че визуално изглежда зашеметяващо , този модел е и адски удобен. Главен виновник за това е страхотната памучна материя - еластична, плътна и мека.Не на последно място комфорт придава и еластичния и стегнат щрик на бието.
Е, каква по-добра комбинация от каре в тъмно синьо и основа в цвят горчица?

26,99 лв.
Базова цена: 26,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.