Ризи от полиестер в светлосиньо

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

 

Светлосини ризи за двойки.

Истинска емоция е да се облечеш еднакво със своята половинка. Това е начин да изразиш любовта си, да покажеш на света, че той/тя е целият ти свят! Направи необичаен и оригинален подарък, който със сигурност ще донесе много радост и приятни емоции.
Моделът се предлага за цялото семейство - мама, татко, момче и момиче .Вземи в компект с детска риза или риза-туника

  • Материя - лека и тъничка, 100% полиестер
  • Ризата-туника за мама и момиче е изключително свободен, широк и удобен модел, с колан отделно за допълнително вталяване.Вталеността регулирате сами според вашите предпочитания. Тя е перфектното решение за впечатляваща визия,съчетана с удобство и комфорт.
  • Скъсена отпред и удължена отзад, тази риза-туника може да бъде идеално решение за по-делови поводи, отделно от комплекта.
  • Мъжката и детска риза са стандартен Regular Fit модел, предпочитан от по-голямата част от мъжете.
  • Регулация на дължината на ръкава

 

62,99 лв. 56,69 лв.
Базова цена: 56,69 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка -  от 1 до 3 работни дни!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.