Тениски и рокли с котвички

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !Търсите еднакви дрехи за цялото семейство с морски мотиви? Имаме ги - в свеж TERRA CAELI десен на морска тематика - котви. Идеалният аутфит за семейна лятна ваканция. Може да комбинирате рокли за майка и дъщеря с тениски за баща и син и да имате страхотен комплект Мама, Татко и Дете. Перфектен е за горещите летни дни, тъй като материята е памучна, лека и изключително приятна на допир, не задържа топлина. Подсили летните изживявания с TERRA CAELI.

  • Материя - 95% памук, 5% ликра.Изключително лека, ефирна и лятна материя
  • Морски принт с елементи котвички
  • Дамите могат да избират между 3 варианта : разкроена рокля със свободна долна част ; права рокля по тялото или удобен топ
  • Любима на всички малки мадами "въртяща" рокля :)
  • За мъжката част сме заложили на класическа и удобна тениска

 

 

13,99 лв.
Базова цена: 13,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка -  до 3-4 работни дни!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.