Спортен екип TERRA CAELI ⚫ Premium Sport ⚫ цвят по избор

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

Памучни спортни екипи Татко и Аз в цвят по избор. Независимо дали търсите комплекти за татко и момче или пък за баща и дъщеря, този модел се предлага и в двата варианта. А най-хубавото е, че има и комплекти за татко и бебе.
Имаме същия модел и за мама.
Вземи в комплект с дамски екип в цвят по избор

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?
Този спортен екип е изработен от висококачествени материали и изпипан до детайл - удобен, комфортен, плътен.Материята е страхотна - памучна, плътна и еластична със състав 95% памук, 5% еластан.
Всички знаем колко е неприятно постоянно да изпадат дреболии от джобовете ни, затова сме предвидили джобове на долната и горна част с high quality ципове.Същите използвахме и за предно закопчаване - за по-голямо удобство.
Маншетите около китките и на крачолите са от стегнат и еластичен памучен щрик.
Дамският модел позволява комфортна свобода на движение и същевременно е леко втален.Мъжкият модел е КЛАСИКА - свободен, удобен и стилен.
За перфектната завършеност на модела се подвизава и нашето лого - TERRA CAELI !
Гарантираме, че този екип ще се превърне в твоята любима дреха

 

Как да поръчам:

1. Изберете желаният размер от падащото меню "Размери"

2. Изберете желания цвят от каталога, който ще намерите веднага след началната снимка. От падащото меню "Избор на цвят" изберете цвета, който желаете.

 

56,99 лв.
Базова цена: 56,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка -  до 3-4 работни дни!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.