Официални рокли с брокат и ризи *Rose Gold & White*

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !


Официални еднакви дрехи за цялото семейство

Рокли с брокат за майка и дъщеря и бели ризи за татко и син  *Rose Gold & White*. Подходящ избор за Кръщене, сватба, рожден ден и всеки важен семеен повод.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?

Защото красотата е приказна!

  • Дамската и детска рокля са с добавен бял кристален тюл в долната част, който блести дискретно и невероятно красиво! Горната част е изработена от мекичка и нежна на допир материя с брокат в цвят Rose Gold, а отвътре - подплатена. Закопчаването е със скрит цип, започващ от тила.Талията е ластична.
  • Мъжката и детска риза са стандартен Regular Fit модел, което осигурява удобство и стил на мъжката част от семейството.

Основна материя - 50% памук, 50% полиестер.

Тюл - кристал,  100% полиестер

 

22,99 лв.
Базова цена: 22,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка -  до 3-4 работни дни!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.