Рокля в млечно / бебешко розово * Tenderness *

! Всеки артикул е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !Еднакви официални рокли за майка и дъщеря в розово. Разнообразието от размери позволява да съчетаеш в комплект за мама и бебе. Перфектният избор за Кръщене, сватба и всеки важен семеен повод. А най-хубавото е, че имаме риза в същия цвят и за татко и момче. Комбинирай с розови ризи за мъж и момче

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ МОДЕЛ?
Приказно красив и нежен, този модел ни е тотален фаворит!
Млечно розовият цвят е класика за дамската част от семейството, а за мъжката - актуален и стилен избор!
Дамската и детска рокля се открояват с нежно блестящ кристален тюл в долната част.Закопчаването е деликатно и стилно - със скрит цип в задната част, започващ от тила и завършващ под талията.Моделът е без ръкав.Точно затова той перфектно се съчетава с друг наш фаворит - късо болеро тип сако.

32,99 лв.
Базова цена: 32,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

  • Срок за доставка -  от 1 до 3 работни дни!
  • Опция преглед и тест преди плащане
  • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.