Бежови ризи с черни детайли

 • Кат. номер: T144

! Всеки артикул и размер е на различна цена. При избор на желания размер от падащото меню "Размери", съответната цена се показва !

Знаем колко трудна задача е да се открият стилни, качествени и широко приложими еднакви дрехи за баща и дете. Затова с този модел заложихме на комфорта и стила - предлага се във вариант бежови ризи за баща и син с черни детайли, както и изчистена блузка за момиче. А най-хубавото е, че можете да ги комбинирате с еднакви черни панталони за баща и син и бежови панталони за момиче. Така ще получите напълно завършена визия от глава до пети с пълен комплект дрехи татко и аз. Можеш да включиш в комплекта и мама --> Вземи в комплект за цялото семейство

Можеш да комбинираш с черна папионка

 • Ризи - Regular fit. Материя - 50% памук, 50% полиестер 
 • Блузки - свободна кройка. Материя - 95% памук, 5% еластан

Детски панталон за момиче

 • Широка и свободна кройка 
 • Висока талия
 • Paperbag колан / с ластик 
 • Материя - мекичка и изключително приятна на допир - 100% памук
 • Дължина до глезена
19,99 лв.
Базова цена: 19,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Лесна и Бърза Замяна и Връщане
Доставка

 • Срок за доставка - до 3-4 работни дни! При желание за конкретен ден на доставка, моля да се свържете с нас на тел.0893274332, за да се съобразим и изпратим приоритетно!
 • Опция преглед и тест преди плащане
 • !!! Цената за доставка при завършване на поръчката е ориентировъчна, но БЛИЗКА ДО РЕАЛНАТА.Възможно е да има разлика около 1лв !!!

Лесна и Бърза Замяна и Връщане

Замяна

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право на замяна.
Куриерските такси са за сметка на клиента, освен в случай на грешка от наша страна (сбъркана поръчка, продуктът изцяло не отговаря на описанието в сайта, липсват артикули от поръчката ).В тези случаи на грешка , доставките се поемат от TERRA CAELI.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел.0893274332 и ние ще организираме замяната за Вас.

След като получим пратката и се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид, ще изпратим обратно новия артикул за Вас най-късно до 3 работни дни. Обикновено се стараем замяната да се случи в същия ден на получаване.

Връщане на закупен продукт

В 14-дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен когато причината е дефектна стока или наша грешка.

Процедура:

При необходимост от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и ненарушен търговски вид /дрехата не е носена, прана, третирана и т.н./! Възстановяването на сумата става по банков път до 3 работни дни след получаване на върнатата поръчка.

 !!! Необходимо е към върнатата пратка да приложите и документа от куриерската фирма за ППП. В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.