За нас
За нас

   TERRA CAELI e български бранд, насочен към създаване на еднакви дрехи за цялото семейство.Всички артикули се произвеждат в България с много любов и ентусиазъм. Изполваме тествани, качествени материали и се стараем всеки продукт освен да изглежда добре, да осигурява максимален комфорт и удобство.Предлагаме разнообразие от модели, които сме групирали по категории: За цялото семейство Мама и АзТатко и АзДрехи за двойки. В раздел "За повод" ще намерите официални дрехи за мама татко и дете. Той включва официални рокли за майка и дъщеря, туту рокли мама и бебе, официални дрехи за мама и момче, ризи за баща и син, папионки за малки и големи, панталони. 
Погрижили сме се не само за специалните поводи, а и за ежедневните щастливи моменти със семейството. Ежедневната ни колекция включва еднакви тениски, рокли, туники, карирани ризи, суитчъри, памучни пуловери, шорти. 
Особено се отличава нашата Спортна колекция - когато мама татко и дете са облечени в еднакви спортни екипи и най-обикновената разходка е истинско преживяване! 
В истински фаворит се превърнаха и нашите дрехи с народни мотиви и шевица. А най-хубавото е, че се предлагат както за мама татко и бебе, така и за по-големи деца. Налични са във всички размери - от новородено бебе до тийнейджър. А в дамската и мъжка номерация присъстват и макси размери.
Всяка година обновяваме нашата Коледна колекция, която включва коледни памучни пуловери за малки и големи, коледни рокли и като цяло дрехи, подходящи както за семейна коледна фотосесия, така и за семеен подарък. Емблематични за тази колекция остават нашите Карирани ризи Мама Татко и Аз. Имате пълна свобода на избор - карета в различни цветове, карирани поли и ризи. Защото знаем, че истинският хит за празниците са карирани коледни дрехи! 
Не сме забравили и всички влюбени двойки. В категория За Него и Нея ще намерите разнообразие от ежедневни и официални еднакви дрехи за мъж и жена. Можете да зарадвате своята половинка с оригинален и стилен подарък - еднакви дрехи за двама.

TERRA CAELI е не само мода и уникален стил, това е усещането, когато искате да извикате на целия свят, че обичате семейството си и то е всичко за Вас. TERRA CAELI е начин на живот !!!

 Кои сме ние и какво ни вдъхновява

Ние сме Сузана и Златко :)

Идеята за създаването на TERRA CAELI дойде от нашето семейство, защото осъзнахме,че това е най-смисленото нещо, което може да се постигне в живота. Когато се роди дъщеря ни, тя промени нашия свят. От този момент ние се превърнахме в пълни с енергия и вдъхновени родители. Вече познавахме смисъла на живота... TERRA CAELI за нас в най-общ смисъл означава Семейство. Колкото и това да е в разрез с латинското значение :) Ето от къде идва и идеята за ТОЧНО това име на бранда. 

Нашите отношения и общи интереси се градят на взаимно допълване. То е и водещ фактор в създаването на TERRA CAELI. Както във всяко начинание, така и в идеята за възникване на бранда, ние сме вложили част от нас и от нашето семейство. Оттам идва и името – TERRA (от лат. земя) CAELI (от лат. въздух). Това са елементите, към които принадлежат нашите зодиакални знаци (Козирог и Водолей). Който се интересува от астрология, знае, че тази комбинация се базира на перфектно допълване. Може би за това двамата сме толкова добър отбор. За някого вероятно звучи налудничаво да именуваш бранда си на своята зодия (няма да Ви се сърдим, в пълното си право сте :) Но за нас това означава много и има дълбок смисъл! 

Как се зароди идеята за TERRA CAELI, след като и двамата сме юристи по образование - тотално различна сфера от света на модата ??? 

Вероятно има нещо странно в това наше решение, защото често се налага да отговаряме на този въпрос. Обикновено отговоряме със заучени реплики: „Реализацията на млади юристи в България е много трудна... нужни са много време и усилия...”. Истината е, че това е нашето оправдание :) Всъщност винаги сме мечтали да се занимаваме с нещо, в което да вложим душа и сърце. Нещо, което да сплотява нас като семейство, да сплотява и други семейства. Така се роди идеята за TERRA CAELI. В това наше начинание ние влагаме част от себе си, правим всичко с много любов и желание, и ще продължим да се развиваме в тази насока. Непрестанно бълваме идеи, които се стараем в най-кратки срокове да реализираме, заедно с нашия екип и прекрасните хора, с които работим.